Kicsit rugdosódott, kicsit lopott, nagyon részegen

Meglátta a rácsokat, és rájött: rosszat tett

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság előállító helyiségében tért magához ma hajnalban egy 26 éves fiatalember.

2011.09.30 13:33ma.hu

Bódult állapota miatt nem is emlékezett rá, hogy az éjszaka folyamán mit tett. A nyomozótól tudta meg, hogy a Dózsa György úton egy könyvesbolt ajtaját berúgta, míg a mellette lévő fodrászüzletbe betörve onnan két darab flakont lopott el - írja közleményében a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére csütörtökről péntekre virradó éjszaka fél tizenkettőkor több bejelentés is érkezett a Dózsa György útról. A bejelentők elmondták, hogy egy sötét nadrágos fehér kapucnis felsőben lévő fiatalember a 60. szám alatt lévő fodrászüzlet ajtaját rugdossa.

A tettes – mint később kiderült – ezt követően egy pad támlájával beverte az ajtó üvegezését, majd a résen bemászva a fodrászszalonból ellopott egy hajolajat és egy hajlakkot, mintegy 6 000 Ft értékben. Közben az üzlet riasztója megszólalt, elmenekült a helyszínről, miközben a két flakont egy bokorba dobta. A közeli Balogh Ádám utcában végül elfogták.

A helyszíni szemle során kiderült, a férfi a fodrászüzlet betörése előtt a mellette lévő könyvesbolt ajtaját is berúgta, de onnan nem vitt el semmit. A 26 éves dunaújvárosi férfi elfogásakor bódult állapotban volt. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra állították elő. A helyszíni szemle, valamint az adatgyűjtések ideje alatt az előállító helyiségben helyezték el. Hajnalban ott tért magához, arra azonban nem emlékezett, hogy az éjszaka folyamán mit tett.

Amikor a nyomozó a gyanúsítás tényét közölte vele, akkor tudatosodott benne, miért is került a rendőrségre. Kihallgatása során azonban tagadta a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. A büntetett előéletű férfit – aki a napokban szabadult a Pálhalmai BV Intézetből – a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.