Nincs kihallgatható állapotban a nő

Halott csecsemőt találtak Ibrányban

Halott csecsemőt találtak a rendőrök Ibrányban csütörtökön - erősítette meg a sajtóinformációkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

2011.09.29 19:10MTI

A rendőrség a nyíregyházi kórháztól kapott tájékoztatást arról, hogy az intézménybe szállítottak egy nőt, aki nem sokkal előtte szült vagy elvetélt - mondta Fedor Rita.

A főhadnagy közlése szerint a bejelentés után a rendőrök a 21 éves ibrányi nő otthonában egy halott csecsemőt találtak. Hozzátette: a kórházban lévő nő egyelőre nincs kihallgatható állapotban, így még nem lehet tudni, hogy a gyermek élve született-e.

A rendőrség az ügy vizsgálatába orvos szakértőt is bevon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.