Az akció október ötödikéig tart.

Visszaad ötven dollárt az Xbox Elite árából a Microsoft

Ha október ötödikéig Xbox 360 Elite konzolt vásárlunk és küldünk egy emailt a megadott címre a Microsoft visszaad ötven dollárt a legdrágább, 120 gigabájtos merevlemezzel ellátott játékgépének az árából.

2009.09.23 10:55ictpress

Az Elite árát augusztus végén csökkentették 299 dollárra, az újabb engedménnyel 249 dollárért juthatunk hozzá a konzolhoz, ami megegyezik a Nintendo játékgépének az árával. Augusztusban a Microsoft mellett a Sony is csökkentette a játékgépeinek az árát. Az alacsonyabb árak hatására az előző hónapban Amerikában mindkét cég konzoljainak az eladásai megugrottak, miközben a Wii eladásai 39 százalékkal visszaestek.

Elemzők szerint a Nintendo is csökkenteni fogja a játékgépének az árát és elképzelhető, hogy a jövő héttől ötven dollárral olcsóbban szerezhetjük majd be a Wii konzolokat, írja a Bloomberg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.