Házibarkács magasfokon

Billentyűzet Scrabble kockákkal

A különböző házilag készült hardverekről általában nem szokásunk beszámolni ezen hasábokon, ám jelen írás tárgya annyira jól sikerült, hogy egyszerűen muszáj róla említést tenni.

2009.01.19 12:57koac, ma.hu

Jelen esetben tehát, egy olyan házilag készült klaviatúráról van szó, melynek alapját az ismert, és hazánkban is népszerű társasjáték, a Scrabble betűi adják. A kicsiny kockák eredeti formájukban kerültek a készülékbe, csupán egyes elemeken változtattak annak érdekében, hogy az adott betűk alá ne a pontértékük, hanem a másodlagos funkciók kerüljenek.

Az USB-s készülék egyébiránt egy elegáns aluminium vázat kapott, elsősorban azért, hogy passzoljon ahhoz a Mac masinához, melyhez készítője csatlakoztatni kívánja. Ami a nerdség egy további fokát illeti, a készítők nem átallottak LED-eket elhelyezni a Num Lock, a Caps Lock illetve a Scroll Lock billentyűk alá. Bravó!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.