Bővülő mobilpiac

Acer okostelefon 2009 elején

Az Acer bejelentette, hogy a cég tervei szerint első okostelefonjaik várhatóan már a jövő év elején piacra kerülhetnek.

2008.12.08 13:57koac, ma.hu

Az Acert eleddig inkább számítógép-gyártóként ismerte a nagyvilág, ám miután a cég még idén tavasszal felvásárolta az E-TEN-t, csak idő kérdése volt, mikor állnak elő első mobiltelefonjaikkal. Nos, a cég reményei szerint mindez még jövő év márciusa előtt meg fog történni. Ezen időszakban a cég okostelefonjai Nyugat-Európában és Oroszországban fognak megjelenni, míg a további terjeszkedésre a későbbiekben kerülhet majd sor.

Arra vonatkozóan, hogy hány és egyáltalán milyen modellek érkeznek majd, az Acer egyelőre nem közölt információkat, ám mivel az E-TEN korábban Windows Mobile-os okostelefonokat készített, erősen fókuszálva az olyan extrákra, mint például a GPS, könnyen lehet, hogy az Acer első készülékei is ezt a vonalat viszik majd tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.