Az első fecske, kemény fecske

Core i7 alapú Acer gép érkezik

Az Acer bejelentette első számítógépét melyet az Intel legújabb processzorával, a Core i7-el szerelnek.

2008.11.25 09:51koac, ma.hu

Még a tegnapi nap folyamán hozta nyilvánosságra az Acer, hogy rövidesen kapható lesz a cég első Intel Core i7-el szerelt asztali gépe. A masina először a gyártó hazájában, azaz Tajvanon kerül forgalomba. Az Aspire M7720 névre keresztelt gép pontos specifikációi a következőek.

A készüléket Intel quad core 2.66Ghz Core i7 920 processzor hajtja. Az alapverzióban 3 gigabájt RAM-ot találni, de igények szerint ez a szám akár 12-re is növelhető. A masinába ATI Radeon HD 4850 grafikus kártya került, melyen 1 gigabájt memória található. Az utolsó fontos alap hardver a merevlemez, ebből egy 750 gigás modell kerül az Aspire M7720-ba.

A készülék még folyó hó végén megjelenik. Ára körülbelül 1200 dollárnak megfelelő összeg lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.