Új védelmi termék a biztonságos játék érdekében

A Symantec kibocsátja a Norton AntiVirus 2009 Gaming Editiont

A Norton védelmi szoftverek gyártója bejelentette, hogy mostantól elérhető új terméke, a kifejezetten a játékosok számára tervezett Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition. A szoftver gyors és kevés erőforrással megelégszik, soha nem rontja a játékélményt, megvédi a sok résztvevős játékokban szerzett javakat és kiszűri a kártékony programokat.

2008.12.04 19:08ma.hu

A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition-t azért érdemes kipróbálni, mert az alkalmazott játék-üzemmód úgy védi a rendszert, hogy közben a szoftver nem zavarja magát a játékot. Ha szükséges, felfüggeszti a frissítést, a riasztás és a többi háttértevékenységet.

Nem elhanyagolható, hogy ha a rendszer teljes képernyős módban működik, akkor önműködően ebbe az üzemmódba kapcsol, de kézzel is könnyedén bekapcsolható. Az intelligens ütemező a számítógép üresjáratára tartogatja a nagy erőforrás-igényű tevékenységet, például a rendszer átvizsgálását, ezen felül a szakma élvonalába tartozó védelmet biztosít a vírusok, a kémszoftverek, a férgek, a trójaiak, a billentyűnaplózók, a botok és a fertőzött webhelyek ellen.

A felhasználók saját igényeik szerinti védelmi beállításokkal megteremthetik a kívánt egyensúlyt a teljesítmény és a védelem között. Ez a teljesítményre kihegyezett változat egy percen belül telepíthető, 6 MB-nál kevesebb memóriával megelégszik, a rendszerindítás idejét alig egy másodperccel növeli meg, és az átvizsgálás átlagosan 35 másodperc alatt lezajlik.

A Norton AntiVirus 2009 Gaming Edition mától kapható Magyarországon, és javasolt fogyasztói ára 9999 Ft. Ez egy éves szolgáltatás-előfizetést tartalmaz a termék használatához és a Symantec védelmi frissítésekhez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.