Okostelefon

Új iPhone-t akar? Egy kétéves Nexus 6 simán hozza azt

2014-ben még menő lett volna a hetes mobil?

2016.09.17 16:58ma.hu
Forrás: Reddit

Amióta világ a világ, az Android és az iOS userek azon versengenek, melyik operációs rendszer a jobb, a biztonságosabb, innovatívabb. Természetesen, mindkét rendszernek megvannak a maga előnyei és kompromisszumai, de talán a frissen megjelent iPhone 7 és az iPhone 7 Plus esetében nem történt áttörő bejelentés.

A Redditen össze is rakták, hogy egy új iPhone mit tud egy 2014-ben megjelent Google Nexus 6-hoz képest.

Míg az új iPhone esetében 750p felbontású a kijelző, a Nexusnál már 1440p-s volt. A vízálló megoldást még csak most vezette be az iPhone addig a konkurenseknél már elég régóta megtalálható. A sztereó hangszóró előnyeit szintén most először élvezhetik az Apple felhasználói, akárcsak a zárolt képernyőn megjelenő értesítéseket. A 3,5 milliméteres jack csatlakozó hiányáról pedig ne is beszéljünk.

Ehhez képest a konkurencia az új készülékek esetében már olyan innovációk alkalmazására törekszik, mint a vezeték nélküli töltés, virtuálisvalóság-támogatás, hajlított kijelzők, több-felhasználós támogatás, választható alapalkalmazások, és nem utolsó sorban a böngészőből való telepítés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.