Támadás itt, csere ott

Drámaian megújul a Facebook - fotók!

Zuckerberg csiszolásba kezdett - jön a Facebook 4.0! KÉPEK!

Nézze meg a képeket! >>> képgaléria

2013.11.25 11:14ma.hu
Ezentúl így kell engedélyezni egy telepítést...

Új, egyszerűbb felhasználói felületet kap a közösségi oldal alkalmazása. Az androidpolice értesülése szerint a Facebook mérnökei már tesztelik is az új alkalmazást, ami követi a Twitter és a Pinterest egyszerűbb kialakítását. Figyelembe véve, hogy milyen irányba mozognak a mobil operációs rendszerek, ez a változás - noha éles ellentétben áll a múlt heti Messenger megújulással - már időszerű volt.

Az újdonságokról: a kereső az ellenkező oldalra került, alatta pedig már öt ikon jelenik meg: a menü, az értesítések, az új posztok, a hírfolyam, valamint ha barátnak lettünk jelölve. A korábban itt található ikonok alulra kerültek.

Az új köntöst csupán a szerencsés kevesek próbálhatták ki, a szervereken egyelőre még csak tesztelik, a Facebook maga dönti el, kinek ad hozzáférést. Ráadásul semmi sem biztos még, hiszen több kép is napvilágot látott, ahol különböző dizájn látszik ugyanazon a felületen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.