Forgószél

Újabb gigantikus vihar formálódik az óceán felett - mutatjuk Domingót, aki hamarosan lecsap Európára

Még ki sem hevertük a Ciarán átkát, már jön a következő forgószél.

2023.11.06 13:30ma.hu

Az előrejelzések szerint egy új vihar formálódik az Atlanti-óceánok, amely várhatóan a napokban csap majd le Nyugat-Európára.

Az év eddigi legnagyobb viharaként vonult át a Brit-szigetek felett, majd halálos áldozatokat, közlekedési fennakadásokat és áramkimaradásokat okozott Franciaországban, miután a rekorderejű széllel érkező, Ciarán nevű vihar lecsapott. Olaszország észak-keleti részén a legmagasabb fokú riasztás mellett tombolt a vihar, öten meghaltak a közép-olaszországi Toszkána tartományban, míg fennakadásokat okozott a közlekedésben és halálos áldozatokat is követelt Belgiumban és Hollandiában. Majd Dalmácia és Isztria szerte megemelkedett a tengerszint a Ciarán szélvihar nyomán, és több várost is elöntött a víz.

A Ciarán sem volt kegyes

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.