Megállt a munka is Karli megjelenésekor

18+ fotók: Építkezésen pakolta ki a melleit

Súlyos kötbérek várnak itt a munkásokra, vagy lehet, hogy Karli Madilynt valójában a konkurencia küldte, megjelenése ugyanis alaposan keresztülhúzta a terveket: ilyen szexi nő mellett nem lehet dolgozni!

18+! Karli rendesen bomlasztja a munkakedvet a vetkőzésével! képgaléria

2013.11.18 19:35ma.hu
Fotó: WildAmaginations (A galériához KATT a képre!)

Általában bosszantó látvány, amikor azt látjuk, hogy egy építkezésen a munkások csak tétlenül álldogálnak, a ház, vagy az út, vagy az akármi meg egyáltalán nem úgy tűnik, mint ami épülne. Ezúttal azonban megbocsátjuk a lazsálást, sőt, mi magunk is beálltunk a nézelődők közé, mert Karli Madilyn egyszemélyes bemutatója megér ennyit!

És különben is, annyi kemény fizikai meló után az építőknek is kijár egy kis szórakozás, nem olyan könnyű ám támasztani azt a lapátot, szóval kivételesen nem háborgunk az ellen, hogy Karli pucérra vetkőzve feltárja az összes idomát, cicitől a popsiig, és még be is nyúl magának - hát attól teljesen kész vagyunk!

Egy baj van csak: ezek után nem csodálkoznánk, ha a fiúk nem a gépekre szeretnének felmászni...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.