Párosával méri a csemegét

18+ Zamatos körtemelleket szolgál fel Kitty

Vannak gyümölcsök, amiket kilóra szokás venni, és vannak, amiket darabra. De van olyan is, amit sem kilóban nem mérnek, sem egyesével nem kaphatók: mindig párosával kínálja Kitty Lea a körtéit!

Micsoda szexi körtemellei vannak Kitty Leának! képgaléria

2013.11.16 18:59ma.hu

Néha alma, néha dinnye, néha hamvas kis barack, most meg épp zamatos körte. Nem, nem a helyi zöldséges heti akciós kínálatát ismertetjük, hanem gondosan leltárba vesszük a különböző kebelformákat.

Kitty Lea szerintünk a körtébe sorolandó, bár ennél közelebbről nem tudjuk behatárolni, pontosan melyik fajtára jellemző ez az egy ponton történő kicsúcsosodás, formától függően leginkább a vérbélűre tippelnénk.

Mindenesetre egy gyümölcssaláta ilyen finomságokból nem is jönne rosszul!

Fotó: Elite TV (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.