Forma-1

A Hungaroring után a Belga Nagydíjon is összetört a Red Bull trófeája - videó

Mostanában nincs szerencséjük a trófeákkal.

2023.07.31 11:30ma.hu

A Forma-1-es Red Bull csapatnak mostanában nincs szerencséje a trófeákkal. A múlt héten a Hungaroringen törték össze a győztes Max Verstappen porcelánból készült trófeáját, vasárnap pedig a Belga Nagydíj utáni ünneplés torkollt véletlen pusztításba - írja a Telex.

Verstappen Spában sorozatban nyolcadik győzelmét szerezte meg, és a csapatával együtt a verseny után össze is álltak egy ünneplős fotóra. A fotózás végén mindenki a kamera felé rohant, menekülve a vad Red Bull-locsolás elől, és valakinek akkor sikerült fellöknie a konstruktőrnek járó trófeát, ami két darabba esett szét. A visszaforduló Verstappen egyből észrevette. "Megint összetört, megint összetört a trófea" - mondta.

A csapat humoránál volt, az Instagramon azt írták, hogy készen állnak a nyári szünetre (Ready for the summer-BREAK.), a break ugyanakkor összetörést is jelent angolul. A Red Bull azt ígérte, hogy mire visszatérnek, a trófeát is összerakják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.