A Twilight sikerével a fogászati vizsgálatért?

Vámpírokat vetnek be a fogorvosok!

Egy angliai adó szokatlan reklámfilmmel próbálja rávenni a fiatalokat, hogy rendszeresen ellenőriztessék fogaikat.

2011.04.28 12:54medipress.hu

A jelenetben egy vámpír próbál elcsábítani egy fiatal lányt, aki már éppen beadná a derekát, amikor hirtelen visszaretten partnere rossz leheletétől és kérdőre vonja őt, vajon mikor járt utoljára fogorvosnál.

A klipet northamptonshire-i és hampshire-i fogorvosok ösztönzésére készítették, miután elkészült egy kimutatás arról, hogy a 16 és 35 év közötti férfiak vonakodnak fogorvoshoz menni.

Képek itt - A kedvelt vámpíros sorozat: Twilight

A reklám ötletét a Twilight-sorozat sikere adta, valamint az a tény, hogy a férfiakat leginkább a friss lehelet, a vonzó mosoly és a fogaik elvesztésétől való félelem motiválja arra, hogy ellátogassanak a fogorvosi rendelőbe.

Emellett felmérésekből az is kiderült, hogy a férfiakat legkönnyebben az édesanyjuk vagy a barátnőjük tudja rávenni a fogorvosi vizsgálatra. Simon Bryant, a portsmouth-i NHS vezetője így nyilatkozott:

"A férfiak hagyományosan ritkábban járnak fogorvoshoz, mivel ők kevésbé törődnek a hosszú távú következményekkel. Ha azonban ezt az egész kérdést a párkapcsolattal hozzuk összefüggésbe, az remélhetőleg változtatni fog a hozzáállásukon. Ebben bízva készítettük el új reklámunkat."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.