Mi történik, ha kiderül: homoszexuális?

"Beszélnünk kell..." - Lehet, hogy titokban meleg a párod?

Kemény pillanatok, percek, melyeket még keményebb hetek és hónapok követnek - mi történik, ha az ember lánya azzal szembesül, párja, netán vőlegénye meleg?

2011.03.31 14:30ma.hu

Mielőtt az újságíró Kiri Blakeley-vel közölte a súlyos szavakat vőlegénye, a lány nem is sejtette, hogy egy homoszexuális férfival él együtt, akinek már két éve viszonya volt férfiakkal is....

Nem mindennapi és nem könnyen emészthető dolog, ha valakivel közli a párja: valójában a férfiakat szereti. Kiri Blakeley könyvet írt a történetéről.

Minden egy szokványos estén kezdődött. A lány lefekvéshez készülődött, párja pedig a tévét nézte. Egyszer csak a férfi megszólította: "Kiri, beszélnünk kell."

Hivatalos és félelmet keltő volt a hangja, arra azonban a lány végképp nem számított, ami ezután következett. Imádott párja közölte vele: problémái vannak a szexuális életével. "Férfiakról fantáziálok" - mondta. Kiri nevetni kezdett - meg volt róla győződve, hogy a férfi viccel. Csakhogy a párja zokogásban tört ki, Kiriben pedig megfagyott a vér.

Ő volt az a férfi, aki még azt sem engedte meg, hogy megfogja a fenekét. Kiegyensúlyozott, jó szexuális életük volt, extrém dolgoktól mentes...

Kiri felbontott egy üveg bort, majd egymás után szívta a cigiket, miközben könnyes szemmel, dühösen intézett kérdéseket a párjához. Beszélgettek hajnalig.

Pár nappal később Kiri elküldte a párját, teljesen magánkívül volt, és először életében egy ördögi helynek érezte a világot, amely egyáltalán nem olyan volt, amilyennek hitte.

Kiri párja azért csak ekkor állt elő azzal, hogy homoszexuális, mert hosszú éveken át ezt ő is tagadta a dolgot, még önmaga előtt is. Nem mondta el, mert félt, hogy elveszíti a lányt. Miután azonban színt vallott, Kiri belépett a férfi levelezésébe: nemcsak meleg pornót talált, de leveleket egy férfi szeretőtől is...

Mindent megosztott az érzelmi életéről a szeretőjével, ami Kirit különösen kiborította. Kilenc éve voltak eljegyezve, és éppen nemrég döntötték el, hogy összeházasodnak...

Kiri szerint előjelei nemigen voltak a problémának: csak utólag lehet felfigyelni néhány dologra. Az tény, hogy a szexuális életük "lelassult", de kilenc év után a lány ezt normálisnak találta.

Magával szex-szel és az erekcióval azonban sosem volt baj, pedig a homoszexuális férfiak egy részénél előfordul, ha nővel bújnak ágyba. Kiri véleménye szerint a férfi teljesen átlagosnak tűnt: férfias, szakállas megjelenés, átlagos hobbik.

Nem tartott érzelmi távolságot, nem tűnt el olykor, és nem kapott váratlan, megmagyarázhatatlan telefonhívásokat sem az éjszaka közepén.

A homoszexuális szexet könnyebb titkolni, általában a lényegre térnek, nem előzi meg a találkát hosszas chat-elés, a férfi partner nem hívogatja és legtöbbször nem kezd érzelmileg közel kerülni hozzá.

Kiri volt párjának egyébként a lánytestvére leszbikus. Édesanyját nagyon megviselte, amikor kiderült, a fiú is meleg. Kiri családja nehezen fogadta el a dolgot, őket is sokkolta a hír - a lány édesanyja pedig azt hajtogatta, a fiú majd "észhez tér".

Kiri nem is azért volt a legdühösebb, hogy a legtermékenyebb éveit egy homoszexuális férfival töltötte, és nem született gyermekük, mivel számára nem volt prioritás a baba - az sokkal jobban megviselte, hogy éveken át csalta őt és hazudott neki a párja, és veszélynek tette ki az ő egészségét is...

Még azt is megengedte magának, hogy lakást vegyenek és azt mondja Kiri nagymamájának, hogy össze fognak házasodni, miközben férfiakkal találkozgatott...

Kiri rettenetesen kiborult - a napjait valóságos zombiként töltötte, a főnökének is be kellett számolnia róla, mi történt, mert állandóan vörösre sírt szemekkel járkált és nagyon sokat fogyott.

Majd valóságos szexfüggő lett belőle - mint mondta, így kúrálta magát, állandóan bárokba járt ismerkedni.

Képtelen is lett volna otthon ülni és olvasgatni. Különös, de túllenni a történteken is egykori párja segített Kirinek - hagyta, hogy felhívogassa, kiabáljon vele, és sokat beszélgettek. A lány végső soron értékelte az őszinteségét...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.