Hagyjátok az ágyat, menjetek a habokba!

Szeretkezz a fürdőben!

Egy igazán romantikus estében és egy felejthetetlen élményben lehet részünk, ha a változatosság kedvéért az ágy helyett, a fürdőszobát vesszük célba, és ott keltjük fel partnerük és önmaguk nemi vágyát.

2011.01.03 13:11napiotthon.hu

A fürdőzés az elcsábítás egyik fontos eszköze, a test és a szellem bensőséges közeledése, a lélek és a test cirógatására egy remek alkalom.

Különösen javasolt olyan párok számára, akik nehezebben tudnak egymásra hangolódni, de egy kapcsolat elmélyítésére is jó lehetőség vagy csak szimplán egy felejthetetlen este átélésére.

A kádban általában kétféle módon helyezkedhetünk el. Egymással szemben, lábukat a másik csípőjének magasságában tartva, vagy a nő háttal ül a férfinak, rádől, aki közben a mellét simogathatja, cirógatja, csókolgatja a nyakát, a hátát.

A kedves, gyöngéd simogatást követheti a masszírozás, mely ellazítja az izmokat, friss energiával töltődik fel a test, és közben észrevétlenül növekszik a vágy.

A látás, a tapintás, a kellemes fürdőhabok, a gyertyafény, az olajok illata, melyhez társulhat egy finom, halk zene, megteszi a hatását, és nincs az a pár, akiben ne gyulladna fel a szerelem, vagy akit hidegen hagyna a fürdőszobai előjáték, a kellemes hangulatú szeretkezés megteremtése.

Kis, körkörös mozdulatokkal dörzsöljük át egymás testét, eleinte elkerülve az erogén zónákat, hiszen ebben az esetben a gyönyörnek lassan, fokozatosan kell növekednie. Később rátérhetünk a lényegre, melyhez a zuhanyt is segítségül hívhatjuk, amitől még izgalmasabb és forróbb lehet az együttlét.

A helyszín adja, hogy a fekvő, misszionárius póznak búcsút intsünk, és helyette álló, illetve ülő pózokat próbáljunk ki.

A fürdőszoba összességében az egyik legjobb választás, hogy átadjuk magunkat az érzéki, hosszabb, érzelmekkel telítetett szeretkezésnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.