Lefeküdjek vele az első randin?

A korai szex megöli a szerelmet?

Minden kapcsolatban eljön az a pillanat, amikor elgondolkodunk rajta: mikor feküdjünk le vele először? Többen vallják azt, hogy ez nem számít, hisz a szerelem nem ezen múlik.

2010.10.04 07:54ma.hu

Többen úgy gondolják, hogy ha hamar hanyatt dobjuk magunkat, akkor a pasi nem fog komolyan venni minket, hisz túl gyorsan megkapta a nőt.

Minden esetre van jó és rossz példa.

Miért ne lehetne egy egyéjszakás kalandnak induló, szenvedélyes egymásra találásból életre szóló szerelem?

Vajon a pasik tényleg úgy gondolják, hogy a viszonylag könnyű préda nem komoly barátnőnek való nő?

Hallottunk már olyanról is, hogy a jó szex miatt ragaszkodott egymáshoz két ember és a végén szerelem lett belőle, bár egyik fél sem gondolta volna a kezdetek kezdetén.

A mi tanácsunk az, hogy bár a várakozás és izgalmas találkák csak fokozzák a vágyat, ha jön, az őrölt szenvedély ne parancsolj álljt! Inkább mérlegelj!

Látsz arra esélyt, hogy egy erotikus éjszaka után újra fel fog hívni?

Tényleg passzoltok, annyira egymáshoz ez ne befolyásolja a jövőt?

Minden nő maga dönti el, mikor fekszik le először az adott pasival. Egy megismerkedés után mindkét félnek éreznie kell a pillanatot,amit alkalmasnak lát a első szexre.

Nagyon fontos, hogy mindketten akarjátok, és kívánjátok egymást. Arra nincs recept, hogy ez a pillanat mikor jön el. Minden kapcsolatban más és más...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.