A leggyakoribb szexuális fantáziakép a nőknél

Miről álmodik a nő a szexben?

A nőknek is van erotikus fantáziaképe, ha nem is annyira vad, mint a pasiké. A női és férfi erotikus fantázia közötti különbség, hogy a nő a való életben nem nagyon vállalja be, azt amiről titkon álmodik.

2010.10.02 09:10ma.hu

A nők nem szoktak dicsekedni azzal, hogy miről álmodnak valójában, de azért titkon készülnek felmérések arról, hogy mit forgat a buksijában a gyengébbik nem képviselője, amikor épp nincs jobb dolga. A három leggyakoribb fantáziakép a nő részéről meglepő kreativitásról és merészségről árulkodik. 

A leggyakoribb szexuális fantáziakép a nők többségének fejében az, amikor egy vadidegennel spontán találkozás alkalmával behódolnak egymás nemisége előtt és akár egy gyors numera keretében, akár egy hosszabb szeretkezéssel okoznak egymásnak felejthetetlen örömöket. Általában azon nők szoktak ilyen fantáziaképekkel rendelkezni, akik hosszú kapcsolatban vannak. 

Természetesen ez a fantáziálás nem arról szól, hogy szeretne kilépni a kapcsolatából, csupán némi változatosságra van szüksége a szex terén. Abban az esetben, ha neked is megfordult már a fejedben ilyesmi, úgy ideje feldobni a szexuális életed egy kis szerepjátékkal, vagy akár azzal, hogy különböző szokatlan helyeken próbáltok elmerülni az örömszerzés mélységeibe. 

Amennyiben a szerepjáték mellett döntötök pároddal, úgy készüljetek rá segédeszközökkel, illetve megfelelő öltözékkel. Ha elképzeled, hogy a párod egy ismeretlen férfi, és megkéred, hogy bánjon veled durván, természetesen normális határokon belül, egy extrém szexuális élményben lehet részed. A második leggyakoribb fantáziakép a nők buksijában, hogy partnerével nyilvános helyen belemerül néhány szexuális játékba. Annak a veszélye, hogy bárki észrevehet szex közben extra pikantériát tud adni az együttlétnek. 

A veszély érzete lázba hozza a nőket, függetlenül attól, hogy eddig mit képzeltek róluk a férfiak. Az első esettel ellentétben nem a titokzatosság, hanem a veszély az, ami a nőnek extra élvezetet biztosít, persze csupán fejben. Mindesetre, ha te is álmodozol ilyesmiről, úgy nem biztos, hogy álmaidat kordában kell tartanod. Beszéld meg pároddal, hogy hol tudnátok alkalmas helyet találni együttléteteknek. Akár egy autós moziban, akár egy erdő szélén a kocsiban, akár egy strandon az éjszaka közepén. 

A lényeg a hely kiválasztásában, hogy legyen benne a lebukás veszélye, de azért ne csukjanak le titeket közszeméremsértésért.


A harmadik nagy kedvence a női fantáziának a hatalommal és erőszakkal kapcsolatos. A nő fejében lejátszódó játékok között nagy örömöt lel abban, ha van egy saját bejáratú kis szexrabszolgája. A szexrabszolga esélyt ad a nőnek, hogy minden olyan titkos vágyát kimondhassa, amiről eddig mélyen hallgatott. A fantázia játék közben minden piszkos kis játékát megvalósíthatja a rabszolgájával. Kedves módon kínozhatja a férfit és teljesítetheti vele minden vágyát. 

Azonban nem csupán arról álmodik a nő, hogy őt kiszolgálják, hiszen legalább ugyanakkora arányban vállalja fel fejben is a szolga szerepét, amikor neki kell teljesíteni az urának minden vágyát. Amennyiben neked is van ilyen álmod, javasoljuk, hogy ez alkalommal is hívd segítségül a szerepjátékokat. Beszéld meg pároddal mikor ki az úr a háznál, szerezzetek be

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.