Kiakasztó női dolgok - férfi szemmel

Mit gondol a pasi, amikor meztelen vagy?

Sok nő veszi nehezen az akadályt, ha a kedvese előtti vetkőzésre kerül sor - vajon mit gondolnak erről az illetékesek: a férfiak?

2010.08.17 13:29ma.hu

A férfi szeme mindent végigpásztáz, amit lát, amit szeret a női testen - a legizgatóbb nő viszont az, aki minden bizonytalanságot kívül hagy a hálószobán - véli a Glamour magazin szerelem-szakértője.

Lássuk be: anyaszült meztelennek lenni egy másik emberrel szemben kissé furcsa dolog. Kicsit olyan, mint amikor az ember repülni készül, ijesztővé válhat, ha túlságosan sokat agyalunk, görcsölünk rajta.

Megbízol annyira abban a személyben, hogy teljesen kiadd magad, azt remélve, nem fogja külsődet túlságosan kíméletlenül bírálni magában?

Bármennyire is aggodalmaskodunk közben, ne gondoljuk azt, hogy a férfiak alapos, részletekbe menő vizsgálatnak vetnek alá minket - annál nehezebben palástolják izgalmukat, amikor levetkőzünk. Ők maguk sem rágják át sokadszor, mit gondolunk mi a külsejükről, amikor a ruha ledobására kerül a sor.

A hölgyek képesek körülményes műveleteket bevetni, hogy a férfiak szemét minél tovább inkább az öltözetükön tartsák. Példának okáért azonban olvassuk végig egy férfi észrevételeit a vetkőzős jelenetekről...

A Glamour szakértője elárulta: az ő életében akadt lány, akinek meggyőződése volt, hogy a melltartója nélkül a keblei "összeesnek", és ezért minden alkalommal melltartóban aludt.

Egy másik hölgy csak teljes sötétségben volt hajlandó szeretkezni, mivel iszonyú ideges lett attól, hogy (egyébként gyönyörű) meztelen testét látja a férfi.

Volt olyan, aki groteszknek találta lábfejét, és ha a férfi becézgetni kezdte, rosszkedve lett - szex közben zoknit vett fel, mert úgy gondolta, a lábfeje túlságosan csúnya ahhoz, hogy közszemlére tegye.

Azok a hölgyek, akik hasonló gondolatokkal vonulnak már az utcára is, nem igazán tudják elengedni magukat az ágyban. Természetesen nem mindig egyszerű dolog a kedvesünk előtt levetkőzni, de a férfiak nem szeretik, ha a nők minden porcikájuk miatt idegeskednek.

Az ilyesmi összetöri a varázst, és szükségtelenül feszültséget csempész az együttlétbe. Fel lehet ugyanis tenni a kérdést, hol hagyjuk el gátlásainkat, ha nem a hálószobában?

Egy nő nem azért lesz felejthetetlen, mert a teste minden szeglete tökéletes, hanem azért, mert van önbizalma és megbízik a férfiban annyira, hogy nyitott legyen vele szemben.

A szex egy kellemes kiút a napi stresszből, semmi szükség rá, hogy azt az ágyba is bevigyük - írja a Glamour szakértője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.