Érdemes kutakodni...

Minden, ami G-pont - avagy tájold be a helyes irányt!

Az mindenki számára köztudott és evidens, hogy a férfi nemi szervnek melyek az érzékeny pontjai. A-tól Z-ig kiokosodtunk prosztatapontból és pénisz ingerlésből. De mi a helyzet a csajokkal?

2009.08.20 12:05rtlbulvar.hu

Nem árt, ha az ember tisztában van a lehetőségeivel G-pont ügyben is!

Hol van a G-pont?

Pontos térképet ugyan nem lehet hozzá gyártani, de nagyjából be lehet tájolni a helyes irányt ezt illetően. Nyilván minden ember más és más, ezért nem kell kétségbe esni, ha elsőre nem találjátok, a kísérletezés öröme is szuper lesz!

Körülbelül 2-3 centi mélyen a felső hüvelyfalon található a G-pont, ami szexuális izgalom hatására megduzzad, és jobban elérhetővé válik. Segítséget nyújt, ha a hüvelyt egy órához hasonlítod.

11 és 1 óra közt nagyjából be lehet határolni azt a területet, ahol a nő G-pontja megbújhat. Érdemes kutakodni!

Miért jó nekünk?

A válasz pofon egyszerű, mert olyan orgazmus élményt nyújt a nőnek, amit örök életében emlegethet. Rövid összehúzódásokat vált ki a hüvelyben, folyamatos orgazmus élménnyel, hosszan tartó gyönyörök kíséretében.

Máris jól hangzik, nemde? Mivel közel van a húgycsőhöz, ezért esetleg előfordulhat vizelési kényszer érzete, azonban megijedni nem kell, valójában nem történik vizeletürítés.

G-pont vadászat

Ha nem találjátok meg elsőre, nem kell aggódni, gyakorlat teszi a mestert! Kérd meg a párodat, hogy feküdjön hanyatt és a csípőjét polcoljátok alá egy-két kispárnával.

Ha megemelkedik a csípője, jobban hozzáférsz majd az érzékeny területekhez. Lassan fedezd fel a terepet, minden egyes milliméterre gondosan kitérve.

Érdemes tenyérrel felfelé, először egy, majd két ujjal próbálkozni. Másik szabad kezeddel próbálj enyhe nyomást gyakorolni a hasra, persze csak óvatosan! Ezáltal eléred, hogy a g-pont jobban elérhetővé váljon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.