Életmód

WC-papír a hűtőben? Hatalmas port kavart a módszer, de beválik! - videó

Futótűzként terjed a közösségi médiában ez az életmód-trükk, mi kipróbáltuk.

2023.11.16 10:57ma.hu

Minden nap felkap valamit a közösségi média, és vírusként terjed szét a világban. Egyik alkalommal vicces, másik alkalommal bizarr dolgok kerülnek elő. Most úgy tűnik, mindkettőről szó van.

Hiszen ki az, aki vécépapírt tesz a hűtőszekrénybe és miért? Íme, mit tudunk arról, miért csinálják ezt az emberek!

Ha egyszer beüt a lejárt szavatosságú étel vagy a kiömlött tej szaga, azt nehéz lehet eltüntetni, de a közösségi média felhasználói szerint egy meglepő termék segíthet: a vécépapír.

A New York Post beszámolója szerint a közösségi média felhasználói azt állítják, hogy a vécépapír segíthet elnyelni a hűtőszekrény levegőjének nedvességét, ami hozzájárulhat a penész és a kellemetlen szagok kialakulásához.

Bár lehet, hogy nem a legvonzóbb látvány, de ha egy tekercs vécépapírt tartunk a hűtőszekrény hátuljában, az segíthet frissen tartani a hűtőt.

A Parade, egy életmóddal foglalkozó weboldal szerint a szódabikarbónát gyakrabban használják a szagok semlegesítésére; ez az olcsóbb megoldás állítólag jobban működik mind a felesleges nedvesség, mind a szagokat gyors eltávolításában.

Az interneten azonban több videó is megjelent, amely bizonyítja, hogy a wc-papíros hack is működik, és az emberek a mindennapokban is használják.

A Parade ehhez azt ajánlja, hogy használjunk friss tekercset, tároljuk a hűtőszekrény hátsó részében, távol mindentől, ami szivároghat, és három hét után dobjuk ki a tekercset. "Ne próbáljuk meg újra felhasználni a tekercset a fürdőszobában" - írja a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.