A síkosító mindkettőnk dolgát megkönnyíti

Szex hosszabb ideig? A válasz a fehérmenűs fiókban van!

Valami egyszerű módszert szeretnénk, hogy tovább "húzzuk" a dolgot az ágyban, a megoldást talán a fehérneműs fiókban kell keresnünk.

2012.04.01 08:55ma.hu

Nem egy párost foglalkoztat élénken a kérdés: hogyan tarthatna tovább az aktus, hogyan fokozhatnák az élvezetet szex közben? A férfiaknál gyakori probléma, hogy az izgalom hatására előbb elélveznek, mint partnerük.

Kutatók szerint, akik tanulmányukat a The Journal of Sexual Medicine-ben közölték, a titok nyitja az extra nedvesség. Vagyis, ha a férfiak nagyobb mennyiségű síkosítót kennek a gumióvszerükre közösülés előtt, és ezzel együtt használják azt, meghosszíthatják az aktus időtartamát.

A kutatók közel kétezer férfi adatait elemezték, egy internetes tanulmány alapján, mely a szexuális viselkedést és az óvszer-használatot tesztelte.

Minden alkalommal, amikor a tárgy a szex volt, online naplót kellett a résztvevőknek kitölteniük olyan részletekkel kapcsolatban, mint, hogy meddig tart az aktus, milyen az intenzitása, az óvszer alkalmazásának módja, és így tovább.

A 8,876 szexuális aktus elemzése közben a kutatók rájöttek, hogy nemcsak hogy a férfiak több, mint fele használ extra nedvességet - síkosítót -, hanem az óvszerrel együtt használt síkosító a hosszabb aktussal is összefüggésbe hozható. És ez még nem minden.

Egy korábbi tanulmány azt is kimutatta, hogy a több nedvesség használata csökkenti az óvszerek amúgy is kis valószínűségét a szakadásra.

Egy másik tanulmány pedig arról árulkodik, hogy a nők is sokkal kellemesebbnek találják a közösülést extra nedvesség használatával...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.