Milyen ajándék és milyen elvárás?

Mit árul el a nő Valentin-napi ajándéka?

A Bálint-nap közeledtével aktuális kérdés, minek is örülne egy nő, illetve egy férfi a szerelmesek napján. A pasinak adott ajándék sokat elárul a hölgy vágyairól.

2012.02.07 14:25ma.hu

Mivel - szokás mondani - a szerelmünket, szeretetünket nemcsak Valentin-napon illik kimutatni, a cél nem az, hogy a párunkat valami hatalmas ajándékkal kápráztassuk el, de az igen, hogy örüljön neki.

A Valentin-napi ajándék tippek között mindig ott van egy kettesben töltendő wellness hétvége, de sokkal kisebb dolgoknak is örül egy pasi. Mindenesetre jelzésértékű is lehet, hogy mit ajándékoz egy nő a férfinak. Ha például...

- ...Egy minőségi magazint (vagy előfizetést a magazinra), amely karrier-tippeket ad és siker-orientált, akkor valószínű, hogy segítséget szeretne nyújtani a férfinak a hatékonyabb karrierépítéshez, miközben (a cikkekben található tippekkel) fizikailag és mentálisan is formában maradhat.

Ezen felül a nő úgy gondolja, minden hónapban, amikor megérkezik a lap, a pasinak eszébe jut a törődése. Azt várja, hogy tanuljon a tanácsokból.

Érdeklődése a férfi iránt: 6/10

- ...Blu-Ray lejátszót: a nő férfias ajándékot ad, anélkül, hogy a sztereotípiákat alkalmazná és egy otthonülő film- vagy játékfüggőnek tartaná a pasit. Persze emellett azt szeretné, hogy amilyen csodálattal mered a képernyőre, ugyanígy nézzen az ő szemébe is.

Érdeklődése a férfi iránt: 6/10

-...Mini bár felszerelést: nincs vele semmi gond, különösen, ha a pasi szeret tenni-venni a konyhában és egy kiváló vacsora után finom italokat keverni. A nő azt szeretné, hogy esténként ez gyakran előforduljon, minek utána a gátlásainktól is megszabadulhatunk.

Érdeklődés a férfi iránt: 7/10

- ...egy minőségi pezsgőt különleges falatokkal: egy ilyen fejedelmi kényeztető ajándék nemcsak a férfiról, hanem a nőről is szól. Csak azt jelentheti, hogy jó dolgok következnek. A pezsgőzés általában nagy szerelmi jelenettel végződik.

Érdeklődés a férfi iránt: 8/10

-...Borotválkozási, tisztálkodási eszközök: azt jelentik, hogy a nő büszke akar lenni a pasi külsejére, különösen, ha magával viszi őt a baráti társaságába vagy máshová. Persze a nő azt sem bánja, ha a borosta nem szúrja az arcát, a bőrét.

Érdeklődés a férfi iránt: 8/10

-...Kölni: egy finom illat emlékeket idéz. Egy jelentőségteljes, emlékezetes illat szép ajándék, különösen, ha a férfi kedveli is azt a kölnit, parfümöt. Ha még nem próbálta, a nő azt reméli, valóban megtetszik neki, ő pedig ezt a kellemes illatot érezheti mindig, amikor együtt vannak.

Érdeklődés a férfi iránt: 8/10

-...Szép sál: abszolút a törődés jele. A meleg, minőségi sálba beburkolózni kellemes, és ha már ajándékoznak, a nők általában jó érzékkel választják ki, mi állna jól a pasinak. A hölgy azt is várja, hogy a férfi jó stílusérzékkel öltözködjön.

Érdeklődés a férfi iránt: 8,5/10

-...Mobiltelefon: ha a nő egy új telefont ajándékoz a pasinak, olyat, amilyenre régóta vágyott, azt is szeretné bizonyítani, hogy jó érzéke van a technikához.

Fel szeretné szerelni ugyanakkor a legjobb kommunikációs eszközökkel, amelyekkel persze vele is könnyen tarthatja a férfi a kapcsolatot. Plusz, szeretné elérni, hogy vége legyen a kifogásoknak, miért nem válaszolt a pasi egy sms-re, hívásra, megbökésre, stb....

Érdeklődés a férfi iránt: 9/10

-...Intim, hálószobába való ajándék:
nem hagy kétséget afelől, hogy a kapcsolatból nem hiányzik a szenvedély. Elárulja, hogy a nő mindig tud mutatni valami izgalmasat, és nyitott a korábban ki nem próbált dolgokkal szemben. Azt várja, hogy a gátlásoktól egyszer és mindenkorra szabaduljunk meg.

Érdeklődés a férfi iránt: 9,5/10

-...Egy klasszikus óra: ha egy nő értékes órát ajándékoz, amely afféle státusz-szimbólum is, azt várja, hogy a férfi megmutassa a világnak, mekkora szerepet is játszik ő az életében. Azt is reméli, hogy amilyen odaadó ő vele szemben, a pasi ugyanúgy kielégíti majd az ő vágyait.

Érdeklődés a férfi iránt: 9,5/10

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.