Ha igazán stílusos díszítést akarunk

Képek - Így csináld! Szerelmes körmök Valentin-napra

Szeretnénk igazán stílusosak lenni Valentin napján? A titok az apró részletekben rejlik. Legyenek a körmeink is igazán "szerelmesek"!

Szépség - Szerelmes körmök Valentin-napra képgaléria

2012.01.27 11:25ma.hu

A hölgyeknek, akik szeretik cicomázni magukat, minden jeles alkalom öröm: ilyenkor ugyanis nemcsak a ruha kiválasztására fektetünk nagyobb hangsúlyt, hanem a kiegészítőkre és az apróbb részletekre is fokozottan ügyelünk.

Képekért KATT ide! - Fotó: becomegorgeous.com

A körmök kinézete nem elhanyagolható, válasszunk bármilyen programot. A Valentin-nap estéjéhez mindenképp hozzátartozik a csinos megjelenés, amelynek az ápolt köröm is része.

Hogyan tehetnénk azonban a körmöket igazán stílusossá, alkalomhoz illővé?

A piros szín nem hiányozhat a szerelmesek estéjéről. Így természetesen a legtalálóbbak a piros szívecskék a körmön, vagy szívekre emlékeztető körömdekorációk.

Ha azonban giccsesnek találjuk és nem vagyunk rá vevők, olyan díszítésekkel érdemes előállni, amelyek harmonizálnak a ruhánkkal.

Íme néhány tipp, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból erre a hangulatos estére. Valentin-napi körömdíszítéseket a galériában találunk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.