Nem akarod hazavágni a szerelmet? Tégy így

5 irritáló dolog, amivel tutira tönkreteszed a kapcsolatod!

A rossz szokásaink könnyen alááshatják szerelmi életünket. Minimum 5 szokás van, ami a kapcsolat tönkretételéhez vezet - olvassuk végig, igazak-e ránk is? Ha igen, még mindig változtathatunk rajtuk...

2012.01.19 14:20ma.hu

Talán nem meglepetés: a kedves meghódítása nem elég egy kapcsolat fenntartásához éveken át. Fontos kontrollálnunk a reakcióinkat, viselkedésünket, hogy biztosak legyünk abban, el tudjuk kerülni a konfliktusokat.

Sajnos, sokan és gyakran követünk el hibákat. A leggyakoribb módjai annak, hogy véget vessünk a harmóniának és tönkretegyük a kapcsolatot, az alábbiak.

1. Nyilvános rendezvényeken hozunk fel kényes kérdéseket

A párok általában rejtegetik konfliktusaikat mások elől. Ám ha különleges érzékünk van ahhoz, hogy a kényes kérdéseket nyilvános eseményeken, családi vacsorákon és egyéb hasonló helyzetekben hozzuk fel, a kedvesünk előbb vagy utóbb be fog sokallni a jelenetekből és kínos magyarázkodásokból. Ha már fel kell hozni a konfliktust, fordítsunk figyelmet az időzítésre!

2. Érzelmi zsarolások

Régen rossz, ha a szívességet érzelmi zsarolással kényszerítjük ki. Bizonyos lányoknak soha semmi sem elég - számíthatnak rá, hogy egy idő után hideg tekintet és közömbösség fogadja majd őket a partnerük részéről.

Fejezzük be annak emlegetését, hogy "te nem becsülsz engem eléggé", és igyekezzünk nem piszkos trükkökkel, fenyegetőzéssel, zsarolással elérni a pasinál valamit.

3. "Túlkommunikálás"

Természetesen egy kapcsolatban követelmény, hogy a két fél megossza egymással gondolatait, problémáit, élményeit. Nem kifizetődő azonban túlságosan kitárulkozónak lenni és az ég világon mindent elmesélni.

A kicsit titokzatos vonzerő ugyanis abban rejlik, hogy nem adjuk ki magunkat teljes mértékben. Értékes gondolatokat tartogassunk különleges alkalmakra. A férfi értékelni fogja, ha tisztában van vele, hogy bizonyos dolgokat csak ő tud rólunk.

4. Bizalmi kérdések

A testünk, kinézetünk állandó kritizálása időpocsékolás és a pasik számára irritáló is. Itt az ideje végre kibékülni magunkkal! A férfiak csodálják és becsülik azokat a nőket, akik elégedettek magukkal és ez látszik is rajtuk. A szexepil itt kezdődik. Higgyük el a pasinak, ha azt mondja, hogy vonzóak vagyunk, és éreztessük vele, hogy mi is annak tartjuk őt. Ez a harmonikus párkapcsolat titka.

5. Diszkréció hiánya


A diszkréció az egyik legfontosabb egy jó kapcsolatban. Szerelmi életünket jobb nem töviről-hegyire kibeszélni másokkal. Erre a pasik különösen érzékenyek - igen rosszul tudja érinteni őket, ha megtudják, hogy lényeges problémáinkat nem velük, a társunkkal beszéljük meg.

Irritálja, ha kiderül, hogy ne adj' Isten barátnőink tisztában vannak vele, mit hogyan csinál az ágyban. Az is nagyon frusztrálja a pasit, ha nem a kedvesétől tud meg valami fontos dolgot, hanem például a közös barátoktól...

Tartsuk észben a fentieket, és nagy eséllyel elkerüljük a problémákat...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.