Mire gondol álmában a nő?

Izgató: a nők top 5 szexfantáziája!

Normális-e a szexuális fantázia? Sok nő hiszi azt, hogy bűnös dolog, pedig teljesen természetes. De vajon melyek a leggyakoribbak?

2011.08.09 19:00ma.hu

Miről álmodik, azaz inkább fantáziál a nő? A szexuálterapeutához kerülők jó része érdeklődik arról, normálisak-e a fantáziái.

Kétségtelenül, és természetesek is. Az már érdekesebb kérdés, mik szerepelnek ezekben a fantáziákban... Úgy tűnik, öt fő téma körül forognak.

1. Az első: szex egy másik férfival - általában egy hírességgel. Ez nem jelenti azt, hogy az illető elégedetlen a jelenlegi párjával vagy szexuális életével, csupán annyit sugall: izgalomba hozza az új tapasztalatok lehetősége, és persze az a bizonyos, jóképű színész.

2. Szex két férfival, esetleg egy nővel hármasban. Lehet előzménye az is, hogy a nő lefényképezkedett két pasival. Valahol a lelke mélyén az a vágya, hogy rajongjanak, bolonduljanak érte.

3. Uralkodás - a fantázia lehetővé teszi a nő számára, hogy olyan szexuális kalandban vegyen részt, amelyet a valóságban egyébként bűnös dolognak tart és tabunak. Az álomban viszont felszabadulnak a gátlások, és ezt hihetetlen szabadságként éli meg. Talán a való életben is a gátlások nyomasztják.

4. Szex nővel. Nem azt jelenti, hogy meg kell kérdőjeleznünk magunkban a nemi hovatartozásunkat, csupán azt jelzi, hogy fogékonyak vagyunk a női test szépsége iránt, értékeljük azt, és nyitottak az élvezetre.

5. Általános fantázia nőknél: szex a párjukkal - például a vad első szeretkezések hevét élik át újra. Azt jelenti, hogy a kedvessel való szerelmeskedés gondolata igazán izgalomba hozza. Ez nagyon nagy dolog!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.