Tartalommal töltenék meg

Balog Zoltán: a romastratégia a jobb együttélést is célozza

A romák életkörülményeinek javításán túl a jobb együttélés feltételeinek megteremtését is a romastratégia céljaként jelölte meg Balog Zoltán, aki csütörtökön Brüsszelben elnököl az uniós tagországok szociális, illetve munkaügyi kérdésekben illetékes minisztereinek tanácskozásán.

2011.05.19 10:18MTI

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a tanácskozásra érkezve elmondta: a romabefogadás uniós keretstratégiájának a szövegtervezetét nagyköveti szinten sikerült nagyon jól előkészíteni, így a mostani ülésen már nem egyes szavakon fognak vitatkozni, hanem érdemi beszélgetést folytatnak arról, hogy az egyes országok - az uniós kereteken belül - milyen tartalommal kívánják megtölteni saját nemzeti romastratégiájukat.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.