Vesztegetés, korrupció a vád!

Újabb botrány az MSZP-ben! A rendőrség már nyomoz

Vesztegetési botrány Dombóváron. Szabó Loránd - a közelmúltban első fokon nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazásért elítélt szocialista polgármester - vesztegetéssel próbálta rávenni az őt feljelentő önkormányzati képviselőt, hogy vonja vissza magánindítványát.

2009.03.26 15:00Gondola

A polgármester által megrágalmazott fideszes Naszvady Balázsnak Szabó egy négyszemközti találkozón 2 millió forintot, egy tanácsnoki állást és az ellenzéki képviselőt foglalkoztató alapítvány számára önkormányzati megbízást is felajánlott. 

A vesztegetési kísérletről Naszvady a Legfőbb Ügyészségen tett bejelentést, majd színleg folytatta a tárgyalásokat Szabó Loránddal - azzal a szándékkal, hogy leleplezze a bűncselekményt. 

Az alkuban felajánlott tételeket Dombóvár polgármestere mind teljesítette, a kétmillió forintot sofőrjével juttatta el a találkozó helyszínére. 

A pénzátadásról a Célpont stábja a helyszínen készített felvételeket. Információink szerint a Tolna Megyei Rendőrkapitányság vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt rendelt el nyomozást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.