Örömhír

Megszületett Orbán Viktor hatodik unokája

Óriási a boldogság az Orbán családban, megszületett ugyanis a miniszterelnök hatodik unokája.

2023.11.17 07:32ma.hu

Még júniusban derült ki, hogy Orbán Viktor második legidősebb lánya, a 29 éves Szokira-Orbán Sára várandós. Orbán Viktornak eddig öt unokája van: Ráhelnek három (Aliz, Anna Adél és Bertalan), Sárának pedig két gyermeke (Johanna és János Fülöp) született.

A Blikk most úgy értesült, hogy a hatodik unoka szerda délelőtt jött a világra Budapesten. A kormányfő gyermeke a Szent Imre kórházban adott életet a fiának, aki a Zsigmond Viktor nevet kapta.

A lap arról is ír, hogy nem sokkal a gyermek születése után a miniszterelnök személyesen látogatta meg a kisbabát és az édesanyját, akik jól vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.