Közlekedés-metrófelújítás

Kedden és pénteken tartják két metróállomás füstpróbáját

Az előállított égésterméknek sem az állomások kijelölt biztonsági zónáiban, sem a felszíni füstkivezető nyílások környezetében nem lesz egészségkárosító hatása.

2023.03.26 15:51MTI

A 3-as metró még át nem adott Nagyvárad téri és Lehel téri állomásán a héten hatósági füstpróbát tartanak - közölte a BKV Zrt. pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság füstpróbái hétköznap lesznek.

Kedden 1:00-3:00 óra között a Nagyvárad téri metróállomáson lesz próba, ezért a Semmelweis Klinikák és a Népliget állomás közötti szakaszon füstkiáramlást lehet majd tapasztalni.

Pénteken 1:00-3:00 óra között a Lehel téri metróállomáson lesz próba, amely miatt a Dózsa György út és a Nyugati pályaudvar állomások közötti szakaszon füstkiáramlást lehet majd tapasztalni.

Hozzátették: az előállított égésterméknek sem az állomások kijelölt biztonsági zónáiban, sem a felszíni füstkivezető nyílások környezetében nem lesz egészségkárosító hatása.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.