Lopás és más bűncselekmények

Tolvajbanda tagjai ellen emeltek vádat Győrben

Öt ember ellen emelt vádat üzletszerűen és dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és más bűncselekmények miatt a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség, a négy férfi és a nő ötvenkét esetben lopott Győr környékén.

2016.03.01 09:44MTI

Takács Péter megyei főügyész közölte: a vádlottak 2013 ősze és 2015 januárja között tizenkét, megyeszékhely környéki településről 3,2 millió forint értékben vittek el különböző tárgyakat, rongálással pedig félmilliós kárt okoztak.

Megrongálták a kerítéseket, pincék, tárolók és garázsok ajtaját, majd a talált értéktárgyakat, gépeket, járműveket magukkal vitték. Többször követtek el lopást az M1-es autópálya és a 85-ös út kereszteződésénél is, ahonnan beépítésre váró burkolókövet és a munkagépek tartályából üzemanyagot is elvittek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.