"Magyarország egyik szélsőségből sem kér"

Emlékmű, Szabadság tér: mondott is valamit a Fidesz, meg nem is

A Fidesz szerint Magyarország egyetlen szélsőségből sem kér, az emberek a nyugalomra szavaztak, és nem kérnek azokból, "akik nyomában csak erőszak és a gyűlölet jár".

2014.04.24 20:19MTI

A kormánypárt ezt arra reagálva közölte az MTI-vel, hogy a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) vezetői csütörtökön a Szabadság téren arról beszéltek: nincs helye a szabadságról elnevezett téren sem a szovjet hősi, sem pedig a német megszállás áldozatainak emlékére építendő emlékműnek; az 1945 előtti állapotokat kellene helyreállítani az ereklyés országzászlóval.

A Fidesz közleményében úgy fogalmazott: folytatódik a politikai hisztéria azzal, hogy a szélsőbaloldal után a szélsőjobboldal is kivonult a Szabadság térre, hogy "indulatokat keltsen".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.