Tárgyalásban és nyílt vitában

Videó: Orbán már fiatalon tartott Gyurcsánytól és Szilvásytól

A volt kormányfő, a DK jelenlegi elnöke szerint Orbán Viktor nem felejt. Bár ő megúszta a bosszút, Szilvásy György "nem menekült meg".

2013.07.22 17:36ma.hu

Gyurcsány Ferenc szerint Orbán nem felejt. "Tudja, hogy kire, kikre kell odafigyelni: rendszerváltás-kori vallomása szerint legfeljebb két emberre a riválisai közül. Rám és Szilvásyra. Engem nem tudott elkapni. De Szilvásy még nem menekült meg Orbán bosszújától. Semmi kétségem, erről szól a volt titokminiszter elleni koncepciós "kémper"." - írta Facebook-oldalán.

Posztjában a DK jelenlegi elnöke az alább videóra utalt, melyben - még a fiatal - Orbán Viktor megnevezi a "kiszesek" közül azt a két személyt, akit komolyan kell venni, mert azok próbára teszik a képességeit. Mint mondta, a "Gyurcsány nevű emberen" kívül "Szilvásy aki még úgy ahogy". A többi, általa ismert Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tagot komolytalannak és gyengének tartotta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.