Tavares-jelentés

Nem az Együtt-PM szervezte a Zöld Nyári Egyetemet

"Ágh Pétert azonban valóban Ágh Péternek hívják - a többi állítása félrebeszélés, hazugság, amelynek célja, hogy a földrablásról, a trafikmutyiról és a takarékszövetkezetek lenyúlásáról terelje el a figyelmet".

2013.07.17 17:55MTI
Fotó: MTI

A Zöld Nyári Egyetemet nem az Együtt-PM szervezte - közölte a szövetség szerdán a Fidelitas elnökének szavaira válaszul.

A Fidesz ifjúsági társszervezetét vezető Ágh Péter korábban Velencén, a nyári egyetem helyszíne előtti sajtótájékoztatóján azt mondta, Bajnai Gordon, az Együtt-PM szövetség vezetője és Rui Tavares portugál európai parlamenti (EP) képviselő karöltve támogatja a 6. Zöld Nyári Egyetemet, hogy közösen ünnepeljék meg a Magyarországot elítélő Tavares-jelentés elfogadását.

Az Együtt-PM reagálásában azt írta, hogy nem ők szervezték a rendezvényt, majd hozzátették: a tőlük független esemény nem szól a Tavares-jelentés megünnepléséről, azon ugyanis nincs semmi megünnepelnivaló, "hiszen annak az ámokfutásnak egy részét írja le, amit Orbán Viktor kormányzás címszó alatt vitt véghez az elmúlt három évben".

"Ágh Pétert azonban valóban Ágh Péternek hívják - a többi állítása félrebeszélés, hazugság, amelynek célja, hogy a földrablásról, a trafikmutyiról és a takarékszövetkezetek lenyúlásáról terelje el a figyelmet" - olvasható az Együtt-PM közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.