Megszüntetik a túlzottdeficit-eljárást?

Orbán: délután végre elismerést kap a magyar gazdaságpolitika

Orbán Viktor miniszterelnök szerint ma délután európai elismerést kaphat a magyar gazdaságpolitika. Az Európai Bizottság ugyanis ma jelenti be, hogy mely tagállamok esetében javasolja a túlzottdeficit-eljárás megszüntetését.

2013.05.29 11:15MTI
Fotó: MTI

Orbán Viktor a Hankook globális vezérigazgatójával folytatott budapesti tárgyalása utáni sajtónyilatkozatában úgy fogalmazott, az elmúlt hetekben csupa jó hír érkezett a magyar gazdaságból: a munkanélküliség csökken, a foglalkoztatás nő, és ha minden igaz, délután végre elismerést kap az a gazdaságpolitika is, amelynek filozófiája szerint "az ember nem más pénzén él, hanem a sajátján, és egy gazdaság nem más lábán áll, hanem a sajátján".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.