P.-Laborc-ügy

Az MSZP feljelenti Kósa Lajost

Az MSZP feljelenti Kósa Lajost, a Fidesz alelnökét reggeli nyilatkozata miatt. Kósa Lajos a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában azt mondta: "politikai bűnözők vannak a szocialisták között", és amíg ezt az MSZP nem tisztázza, nem lehet demokratikus pártnak tekinteni.

2013.05.02 17:57MTI

"Egy demokratikus országban nincs helye az MSZP-nek" - jelentette ki a Fidesz alelnöke, akit azzal kapcsolatban kérdeztek, hogy az M1 szerda esti Híradója egy három évvel ezelőtti rendőrségi dokumentumra hivatkozva közölte: P. Tamás, az 1990-es évek olajszőkítési ügyleteiről ismert Energol Rt. egykori igazgatója állhatott a Kósa Lajos elleni lejárató akció mögött a 2010-es országgyűlési választások előtt. 

Török Zsolt szóvivő szerint Kósa Lajosnak "bíróság vagy orvos szakértői bizottság előtt kell felelnie" nyilatkozatáért. Az MSZP szóvivője azt mondta: semmi alapja annak, hogy a szocialisták akarták volna lejáratni Kósa Lajost. P. Tamás segítségét az MSZP sohasem fogadná el - fűzte hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.