"Mindenki tudja"

MSZP: Orbán nem vezet, hanem félrevezet

Az MSZP szerint az Orbán-kormány nem vezeti, hanem félrevezeti Magyarországot, és ezzel ma már minden józanul gondolkodó állampolgár tisztában van.

2013.03.09 15:27MTI
Fotó: MTI

Az ellenzéki párt szombati közleménye szerint Rogán Antalnak nincs erkölcsi alapja bírálni a szocialista pártot, mert ami rossz történik ma Magyarországon, az mind a kétharmados felhatalmazással kormányzó Fidesz politikájának következménye, hiába próbálják elfedni ezeket a súlyos következményeket és hibákat. 

Az MSZP mindezzel a Fidesz frakcióvezetőjének szombati sajtótájékoztatójára reagált, amelyet Rogán Antal annak kapcsán tartott, hogy az MSZP szombati évértékelő nagygyűlésén részt vesz Victor Ponta román miniszterelnök. 

Rogán Antal szerint ez azt jelenti, hogy a szocialisták egyetértenek a román miniszterelnök politikájával, azaz vissza akarnak térni a Gyurcsány-politikához, amely egyszer már megbukott Magyarországon. 

Az MSZP közleménye szerint a Fidesz nem tartotta be a szavát, sőt Orbán Viktor épp az ellenkezőjét teszi annak, amit ellenzékben ígért. A közleményben arra hívják fel a figyelmet, hogy "a Fidesz erőszakolta ki azt a népszavazást, amelyben Orbán Viktor és pártja ingyenes felsőoktatást követelt", ma pedig "nemhogy ingyenes felsőoktatás nincs, de egyre több diák van, akinek a korábbinál jóval magasabb tandíjat kell fizetnie".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.