"Erősek, felkészültek"

"Az MSZP megtette az első lépést"

"Az MSZP a legerősebb, legszervezettebb, legfelkészültebb és legnagyobb ellenzéki párt."

2013.03.09 14:41MTI
Fotó: MTI

Mesterházy Attila a párt szombati nagygyűlésén kijelentette: a szocialisták megtették az első lépést a kormányváltás felé. 

A pártelnök ugyanakkor hangsúlyozta, hogy programjukhoz előbb meg kell szerezniük a társadalom többségének támogatását, rá kell venniük a csalódott, politikából kiábrándult embereket is, hogy tegyenek a változásért, menjenek el szavazni, és húzzanak "egy bazi nagy X-et" az MSZP neve mellé. 

Mesterházy Attila véleménye szerint a Fidesz nemtelen eszközöket vet majd be a kampányban, arra törekszik, hogy megossza az ellenzéket, és egyesével "vadássza le" annak politikusait. Jelezte, hogy ezt nem fogják engedni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.