Országgyűlés

MSZP: az alaptörvény nem minden magyaré

Az alaptörvény nem bírja a társadalom egészének támogatását, így nem lehet valamennyi magyaré.

2013.02.19 10:37MTI

A szocialisták tiltakozásul távol maradnak a vita további részétől. Harangozó Tamás ellenzéki politikus szerint a jelenlegi hatalom "torzszülötté nőtt", felrúgta a hatalommegosztás elvét, célja az ellenfelek teljes megsemmisítése, és a hatalmi gőg vezérli akkor, amikor az Alkotmánybíróság által már többször megsemmisített javaslatokat emel az alaptörvénybe. 

Frakciótársa, Bárándy Gergely ezt azzal egészítette ki: mivel úgy véli, nem tudják meggyőzni a kormányoldalt az "antidemokratikus selejt" visszavonásának szükségességéről, ezért a további vitának nem látják értelmét, így az MSZP nem is vesz részt abban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.