Gyermekgyilkosság

Kormányhivatal segíti a meggyilkolt kisfiú nevelőapját

Azonnali pénzügyi segélyben részesítette a Somogy Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálata a meggyilkolt 11 éves felsőmocsoládi Szita Bence nevelőapját.

2012.11.06 14:31MTI

A kormányhivatal keddi, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a segélyt a temetés intézéséhez és a bűncselekmény következtében kialakult krízishelyzetre tekintettel nyújtják.

"A döbbenetes kaposvári gyermekgyilkosság ténye Somogy megye, sőt az egész ország lakosságát megrázta. Az áldozat nevelőapja a történtek hatása ellenére is minden erejével arra törekszik, hogy nevelt fia számára méltó temetést, emlékezetes szertartást biztosíthasson" - írta a kormányhivatal.

A 11 éves felsőmocsoládi fiú egy hete tűnt el, holttestét szombaton találták meg a Kaposvári Egyetem mögötti lévő erdőben. Az előre kitervelt, brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal a fiú nevelőapjának barátnőjét és két hajléktalant gyanúsít a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.