A tisztítókúrától a szétveretésig

Selmeczi Gabriella ismét kitért magából

A Fidesz újabb reagálása Mesterházy Attila közleményére.

2012.09.15 17:11MTI, ma.hu

"Nem az a meglepő, hogy a DK és az MSZP összeborul, hanem hogy ezt a demokrácia védelmében teszik" – jelentette ki Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője. Szerinte nagy lehet a baj az MSZP-ben, ha már Gyurcsány Ferenc és társai nyilvános tisztítókúráját is a demokrácia melletti bátor kiállásnak látják - fogalmazta. „Hiszen arról a Gyurcsány Ferencről van szó, aki egy pillanatig sem habozott, hogy a hazugsága miatt békésen tüntetőket viperákkal és gumulövedékekkel veresse szét a rendőrökkel” – reagálta le Mesterházy Attila bejelentését.

Az MSZP elnök-frakcióvezetője szombaton azt közölte: a szocialisták támogatják a Demokratikus Koalíciót vezető Gyurcsány Ferenc és társai Kossuth téri demonstrációját. Mesterházy Attila a demokrácia nemzetközi napjáról megemlékező közleményében azt írta: ez a nap a szabad világ minden polgárának ünnep, de Magyarországon ma kevés ok van az ünneplésre, mert "félteni és védeni" kell a demokráciát.
   
Fontos minden olyan megszólalás, tett vagy demonstráció, amely a titkos, általános és egyenlő választáshoz való jog megőrzését, a választók jogainak védelmét határozza meg célként” - tette hozzá, rámutatva, ezért támogatják a volt kormányfő és társai demonstrációját is.

Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke és három politikustársa múlt vasárnap kezdett egyhetes éhségsztrájkba a Kossuth téren a választási regisztráció bevezetése ellen tiltakozva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.