Mielőbb vevőt kell találni

Fehér könyv a Malév gazdasági ügyeiről

Mielőbb vevőt kell találni a Malév-ra, mivel a jövő évi költségvetés már nem számol dotációval - mondta Fellegi Tamás miniszter, megemlítve a Fehér könyvet, amely a légitársaság eladósodásának okait is feltárja.

2011.12.05 08:37MTI

A Magyar Hírlap a Mindennapi.hu portálra hivatkozva közli, hogy a kínai Hainan légitársaság elállt vételi szándékáról, amely szerint a magyar légitársaságot meg kívánta volna vásárolni.

Ha nem jelentkezik új vevő, akkor Malév-mentő akcióra lehet szükség - írja a lap, amely kizárja azt a lehetőséget, hogy a súlyosan eladósodott vállalatot csődbe viszik, ennek számlája ugyanis elérhetné a 124 milliárd forintot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.