Nem kell törölnie

A sztrájk ellenére röpül a Malév

A görögországi sztrájkhelyzet megváltozása miatt a Malévnak nem kell törölnie szerdai és csütörtöki járatait - közölte a társaság szerdán.

2011.10.19 10:00MTI

A közlemény szerint a szerda déli athéni és thesszaloniki, illetve az esti athéni, valamint a csütörtök déli athéni járat a menetrendnek megfelelően közlekedik.

A cég korábban azt közölte, hogy az október 19-re bejelentett görögországi sztrájk miatt törli több, görögországi célállomásra közlekedő járatát. Később ezt azzal módosították, hogy mivel változás van a munkabeszüntetés hosszúságában, szerdán már indíthatja járatait a magyar légitársaság.

Eredetileg a Malév azt közölte, hogy a kedd esti, valamint szerda déli athéni és thesszaloniki járatait, illetve a szerda esti és csütörtök déli athéni járatait is törli.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.