Görögország sztrájkol

Járatokat kénytelen törölni a Malév

A Malév az október 19-re bejelentett görögországi sztrájk miatt törli több, görögországi célállomásra közlekedő járatát.

2011.10.18 13:19MTI

A Malév kedd esti, valamint szerda déli athéni, és thesszaloniki járatait, ezenkívül szerda esti és csütörtök déli athéni járatait törli.
   
A légitársaság arra kéri utasait, hogy utazás előtt a Malév honlapján, vagy ügyfélszolgálaton keresztül mindenképpen tájékozódjanak.
   
Nem telik el nap a héten Görögországban, hogy egy-egy ágazat dolgozói ne sztrájkoljanak a kormány megszorító intézkedései ellen. A legszélesebb körű munkabeszüntetés a szerdán és csütörtökön lesz, ekkorra a mintegy 2,5 millió dolgozót, a görög dolgozók közel felét képviselő két legnagyobb szakszervezet hirdetett általános sztrájkot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.