Több százmillió forint

MSZP: nincs szükség újabb "látszatkonzultációkra"

Az MSZP szóvivője szerint az emberek hozzáértő kormányzást és nem újabb, több százmillió forintos "látszatkonzultációkat" várnak a kabinettől.

2011.09.08 18:09MTI

Török Zsolt arra reagált, hogy Szijjártó Péter csütörtökön a Fidesz-KDNP hajdúszoboszlói kihelyezett frakcióülésének helyszínén bejelentette: ősszel újabb nemzeti konzultáció kezdődik a közbiztonság témakörében. A konzultáción feltett kérdésekre Pintér Sándor belügyminiszter tesz javaslatot - ismertette a miniszterelnök szóvivője.

Az MSZP-s politikus felidézte, hogy Orbán Viktor 2010 április 12-én, egy nappal azután, hogy pártja megnyerte az országgyűlési választások első fordulóját, azt ígérte, hogy kormányon két hét alatt rendet tesznek az ország olyan pontjain, amelyek "ma még reménytelennek tűnnek". A szocialista párt azt javasolja a Fidesz-KDNP-nek, "kérdezzék meg maguktól, hogy eltelt-e már az a két hét" - fogalmazott Török Zsolt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.