Felgyűrik az ingujjat a Hyundai dolgozói

A Hyundai kiterjeszti világszintű véradási kampányát

A Hyundai Motor Company munkatársai világszerte felgyűrik ingujjukat, hogy a létező legértékesebb ajándékot: vért adhassanak.

2009.03.31 09:40ma.hu

A világ öt legnagyobb autógyártója közé sorolt Hyundai idén nemzetközi szintre bővítette ki éves kampányát, és négy földrészen szervez véradást gyártólétesítményeiben és irodáiban. A globális véradó program része a Hyundai társadalmi felelősségvállalásának (CSR), amely a helyi közösségek támogatása által kíván azok hasznos tagjaként működni. A vállalat március 16-án, koreai irodáiban és gyártólétesítményeiben indította útjára a globális véradó kampányt, ahonnan március 18-án adták át a stafétát a Hyundai Motor Indiának (HMI), a cég indiai leányvállalatának.

A következő hónapban a Hyundai Motor Manufacturing Alabama (HMMA, USA), a Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC, Cseh Köztársaság) és a Hyundai Assan Turkiye (HAOS, Törökország) is csatlakozik a kezdeményezéshez. A tavalyi évben a Hyundai több mint kétezer dolgozója (koreai alkalmazottak, illetve a HMMA és a HAOS munkatársai) vállalták a véradást. A márka csehországi gyára első ízben csatlakozik a kampányhoz, hiszen ott csak tavaly novemberben indult be a munka. A Hyundai évről évre, folyamatosan terjeszti ki kampányát további üzemekre és irodákra.

„A véradással életet ajándékozunk. Fantasztikus programról van szó, amely világszerte egységbe fogja és inspirálja a Hyundai családot, és biztos vagyok abban, hogy kezdeményezésünk az elkövetkező években egyre nagyobb léptékűvé nőhet" - mondta Yang Seung-Suk, a Hyundai belföldi és nemzetközi értékesítésért felelős elnöke.

A Hyundai Motor, Dél-Korea legnagyobb autógyártója, kötelességének érzi, hogy hozzájáruljon minden olyan ország fejlődéséhez és támogatásához, ahol a márka jelen van. A Hyundai jelenleg a legkülönfélébb tevékenységeket végzi a társadalmi felelősségvállalás keretében, amelyek közös célja az életminőség fenntartható módon történő fejlesztése.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.