Ittas nő vezette

Ismét román állampolgárokat ért súlyos baleset - most az M43-ason

Túl van a közvetlen életveszélyen az a román férfi, aki vasárnap reggel szenvedett három társával súlyos balesetet az M43-as autópályán

2013.09.01 07:32MTI

Hat fiatal, öt fiú és a feltehetően ittas női sofőr ült abban a kocsiban, amelyik árokba csúszott vasárnap kora reggel Üllés és Bordány között - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az ütközés következtében az autó egy utasa kirepült a járműből, ketten beszorultak a roncsba, őket a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. Az MTI információi szerint az autóból kirepült fiú állapota életveszélyes, az egyik utas súlyos, négyen könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A helyszíni vizsgálatok alapján a járművet vezető fiatal nő az indulás előtt alkoholt fogyasztott - tudatta a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.