Vendégmunkások szabadságon

Török család szenvedett balesetet az M1-esen, Röszke ismét bedugult

A szabadságukra Nyugat-Európából visszatérő vendégmunkások miatt torlódásra számíthatnak az autósok a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán.

2013.07.28 10:50MTI
Fotó: MTI, archív

Egy török család szenvedett balesetet vasárnap reggel az M1-es autópályán Lébénynél.

Az öttagú török család Budapest felől az országhatár irányába haladt, amikor feltehetően a vezető figyelmetlensége miatt autójuk letért az útról, majd az árokban felborult.

Hozzátette: a kocsiban ülő két felnőttet és három gyereket a győri kórházba szállították. Állapotukról a sajtóügyeletes nem rendelkezett információval.

A szabadságukra Nyugat-Európából visszatérő vendégmunkások miatt torlódásra számíthatnak az autósok a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán.

Délelőtt a Szerbiába tartó személygépkocsiknak mintegy két órát kell várakozniuk az átlépésre.

Időnként a belépő oldalon is jelentősebb sorok alakulhatnak ki, ezért elindulás előtt érdemes a rendőrség honlapján (police.hu) tájékozódni az aktuális forgalmi helyzetről. Az utazóknak a gyorsabb átjutás érdekében érdemes a tiszaszigeti vagy az ásotthalmi határátkelőt választaniuk, mindkettő 7 és 19 óra között tart nyitva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.