Ilyen lesz az új Mégane

Kémfotók az új Renault Méganeról

Az Auto Express (hogy, hogy nem) néhány exkluzív fotóval örvendeztette meg olvasóit: kiszivárogtak az első kémfelvételek a készülő új Renault Méganeról. Megmutatjuk őket mi is: lám, ilyen lesz.

2008.01.04 06:10ma.hu

Az újra a középkategóriára koncentráló Renault nekiállt a Mégane faceliftjének: az Auto Express fotósai pedig néhány (kellőképp álcázott/titkolt) képen mutatják be az új járgányt.

A várhatóan ősszel, Párizsban bemutatkozó kocsi szakítani látszik a korábbi dizájn éles vonalaival, lágyabb sziluettű modell lesz az új változat. A mostani szélvédőt lecserélik egy lényegesen áramvonalasabbra, ami a Lagunáról lehet ismerős.

A modellpalettán várhatóan több modell is feltűnik: három- és ötajtós változat, kombi, kétajtós kupé, és egy keménytetős kabrió.

A jelenlegi 1,4-es alapmotort várhatóan a Clio 1,2-es turbója váltja, de a többi motor (a 225 lóerős turbó Renaultsport verzióig) a jelenlegi modellekből érkezik majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.