D-járatok

A BKK hajójáratai januártól közlekednek a téli menetrend szerint

A BKK hajójáratait a fagyos időben kevesen használják, ezért január elsejétől bevezetik a téli menetrendet: március 14-éig hétköznapokon csak egy járat közlekedik majd, hétvégén pedig egyetlen hajójuk sem indul a Duna budapesti szakaszán.

2012.12.24 15:14MTI

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfői közleményében azt írta: több évtizedes szünet után az idén július 1-jén indultak be Budapesten a rendszeres, menetrendszerű hajójáratok jelentős utasforgalommal, de november közepe, a fagyos idő beköszönte óta visszaesett az utasok száma.

Figyelembe véve az igényeket, január elsejétől munkanapokon a D11-es (Kopaszi gát-Rákóczi híd és az Újpest-Árpád út közötti északi szakasz) hajójárat közlekedik rövidített üzemidőben, csúcsidőszakban óránként, csúcsidőszakon kívül pedig kétóránként, míg a D12-es és D13-as (Kopaszi gát-Rómaifürdő északi és déli járatai) nem közlekedik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.